Audio Postprodukcija Logic X

Audio Postprodukcija

Phenix studio ponuja popolne storitve audio postprodukcije za dokumentarce, reklame, televizijo, animacije, filme, igre in spletne medije. Ne glede na to ali potrebujete več posnetkov za svoje serije ali pa samo odstranjevanje šumov v vaših posnetkih, vam lahko pomaga ekipa studia Phenix. Naše konkurenčne in nizke cene vam omogočajo zadostno količino časa, da ustvarite dih jemajoče posnetke vokalov in/ali inštrumentov, obdelavo zvoka in zvočno produkcijo.

Odkar so nemi filmi pričeli govoriti, sta zvočna produkcija in audio postprodukcija postali pomembni in neločljivo povezani z vizualno industrijo. V našem studiu se zavedamo pomena nadzora zvoka in integracije z video produkcijo in prav zato vlagamo trud v vsak korak zvočne produkcije.

Naše Storitve Obsegajo

Produkcijo in obdelavo dialogov

To je proces priprave in »čiščenja« dialogov med fazo miksanja. Ta korak zajema izbor najboljših posnetkov, zajetih med snemanjem, sinhronizacijo s sliko in odstranitev vseh neželenih šumov.

Snemanje simultanih prevodov

Ponujamo tudi avtomatsko menjavo dialogov v primerih, ko je na prizorišču zajet posnetek preslabe kvalitete ali vsebuje preveč šumov in je zato neuporaben. To je proces menjave replik z dialogi (sinhroniziranimi s sliko), ki jih igralec/izvajalec posname v studiu. Posneti dialogi se nato obdelajo, da zvenijo čim bolj podobno posnetku s prizorišča.

Zvočne efekte (obdelava in produkcija)

Naš studio premore obsežno knjižnico visokokvalitetnih zvočnih efektov za veliko različnih aplikacij. Raznorazne zvoke ambienta, ptic, avtomobilov, itd. je v posnetek najbolje mogoče dodati v studiu. Šele v studiu dodani in na glasnost dialoga prilagojeni efekti dodajo audio posnetku pravo čarovnijo.

Snemanje naravnih zvokov za potrebe zvočnih efektov

Če na prizorišču zajeti posnetki hoje, premikanja elementov, šumenja oblači itn., niso dovolj čisti, vam jih lahko sinhronizirane s sliko vrhunsko posnamemo in zmiksamo z ostalimi zvoki na posnetku

Snemanje glasbe

Če ne želite uporabiti predposnetih zvočnih linij in instrumentalov, vam lahko omogočimo snemanje avtorske glasbe. Naš studio je popolnoma opremljen za produkcijo glasbe, ki se bo ujemala z dialogi.

Miksanje in masteriziranje

Ta storitev vsebuje vse ostale storitve, saj gre za proces uravnavanja različnih elementov npr. dialogov, glasbe, zvočnih efektov, Foley efektov in za ekstrahiranje le-teh v stereo miks ali 5.1 surround.