Cene miks in master storitev

Naše cene za miksanje in masteriziranje so zelo konkurenčne v primerjavi z drugimi visoko kvalitetnimi glasbenimi studiji. Na spletu lahko najdete tudi cenejše ponudnike teh storitev, vendar če primerjate našo opremo, izkušnje in končni zvok boste hitro prišli do zaključka, da vam pri Phenix Studio nudimo najbolj ugodne cene za profesionalni miks in mastering daleč naokrog. Povrh vsega nudimo še popust za večjo količino posnetkov in ekspresno storitev, če je vaš projekt vezan na rok in je potrebna hitrejša izvedba.

Cene za stereo mastering

Stereo masteriziranje je naša standardna storitev in je primerna za večino projektov. Posredovane datotetke naj bodo v najvišji razpložljivi kakovosti v .Wav ali .Aiff formatu. Pomembno je, da na posnetku pustite med -3db do -6db headrooma in ne uporabljate master bus kompresorjev ali limiterjev. Masterizirani posnetki vam bodo digitalno dostavljeni v standardnem Redbook .Wav zapisu. Za albume in ep-je je na voljo tudi storitev sekvenciranja in se obračuna posebej.

Masteriziranje 1-3 posnetki 25 € po posnetku
Masteriziranje 4-6 posnetkov 24 € po posnetku
Masteriziranje 7-9 posnetkov 21 € po posnetku
Masteriziranje 10+ posnetkov 20 € po posnetku

Izvedba v roku 72 ur + 4 € po posnetku
Izvedba v roku 48 ur + 6 € po posnetku
Izvedba v roku 24 ur + 11 € po posnetku


Zajema sekvenciranje diska, CD-text za pesmi / album, kodiranje ISRC zapisov, nastavitev fadeov in premora med posnetki, album v DDF zapisu pripravljen na prenos in izdelava ter pošiljanje Master CD-ja po hitri pošti.

Cene za bus masteriziranje

Masteriziranje po posameznih busih daje inžinerju na razpolago več možnosti ko masterizira posnetek. V primerih, ko so v osnovi z miksom večji problemi je lahko zelo koristno, če ima inžiner dostop do posameznih ločenih skupin inštrumentov. Med procesom masteriziranja po busih pri vsaki skupini inštrumentov uravnamo nivoje in odstranimo nepravilnosti. Nato se busi zmiksajo skupaj v končni posnetek, ki se ga dokončno masterizira.

Masteriziranje 1-3 posnetki 75 € po posnetku
Masteriziranje 4-8 posnetkov 65 € po posnetku
Masteriziranje 9+ posnetkov 55 € po posnetku

Izvedba v roku 72 ur + 19 € po posnetku
Izvedba v roku 48 ur + 27 € po posnetku
Izvedba v roku 24 ur + 38 € po posnetku

Cene za miks in master (do 24 kanalov)

Naša storitev miksa zajema profesionalni miks in master vašega posnetka sestavljenega iz do 24 posameznih kanalov ( na voljo imamo 72 popolnoma analognih kanalov – cena za miks nad 24 kanalov po dogovoru – kontaktirajte nas). Vsak posamezen kanal primerno ekvaliziramo, nastavimo gate/expansion, kompresijo, avtomatiko, fade in efekte ter ostale procesorje. Ob doplačilu izvedemo tudi Pitch Correct / Auto Tune. Kanali v projektu naj bodo izvoženi v .Wav  ali .Aiff zapisu in združeni v .Zip ali .Rar datoteki.

Miks in master 1-3 posnetki 130 € po posnetku
Miks in master 4-9 posnetkov 120 € po posnetku
Miks in master 10+ posnetkov 110 € po posnetku

Revizija končnega miksa (prva je brezplačna) 8 €
Menjava posameznega kanala 19 € po kanalu
Pitch Correct / Auto Tune 15 € po kanalu