Profesionalni studio za online masteriziranje

Profesionalni glasbeni studio Phenix lociran v okolici Maribora vam sedaj omogoča izvedbo svojega vrhunskega masteringa enostavno kar preko spleta. Na tak način sodelujemo z glasbeniki in izvajalci iz celega sveta. Online projekti so enako kakovostni in profesionalno obdelani kot, da bi bil glasbenik pri nas osebno v studiu. Vsem potencialnim strankam omogočamo brezplačen mastering vzorec, če pa se stranki mudi je na voljo tudi naša ekspresna storitev.

Masteriziranje posnetka je eden izmed najpomebnejših korakov za popolen zvok a je pogosto spregledan v procesu audio inžineringa. Je zadnja faza pred izdajo albuma ali singla v javnost. Pri postopku masteriziranja se uravnotežijo nivoji, na frekvencah se dodelajo zaključni popravki, odstranjene so manjše nepravilnosti in zglajeni so morebitni problemi, ki ponavadi izvirajo iz miksa. Mastering je potreben, da se posneto in zmiksano pesem pripravi za predvajanje iz CDja ali na radijskih frekvencah. Vedno tesno sodelujemo z glasbenikom in na tak način poskrbimo, da njegova pesem zveni točno tako, kot si to zamisli.

Storitev Online Masteringa

Na spletu se najde ogromno število strani, ki ponujajo online mastering in ocenjevanje vseh zna biti velik zalogaj ter izziv. Mi izstopamo zaradi izkušenega audio inžinerja in skrbno izbrane prvovrstne profesionalne opreme ter zaradi skrbi za naše stranke. Naš glavni inžiner se z glasbo aktivno ukvarja že 12 let. Imamo atraktivne cene in zavezali smo se, da vsakemu izvajalcu nudimo čudovito izkušnjo z našim procesom masteringa. To v praksi pomeni, da s stranko delamo ne le do stopnje, kjer je posnetek pravilno masteriziran, ampak, da stranki naredimo točno tak specifičen zvok, kot ga želi.

Kako pričeti?

Začeti z celotnim albumom ali pa z brezplačnim mastering vzorcem je popolnoma enostavno. Preprosto naložite datoteke na naš strežnik in vključite navodila. Za izdelavo mastering vzorca plačilo ni potrebno. V kolikor boste pri samem postopku potrebovali navodila ali pomoč smo vam na voljo preko telefona, lahko nam tudi pošljete sporočilo.  Med samim postopkom masteriziranja vas bomo tudi kontaktirali v kolikor bi to bilo potrebno. V kolikor bi to bilo potrebno ali zaželjeno  je možno zahtevati revizije, dodatne storitve ali pa ekspresno izvedbo . Nato vam bodo finalne verzije ali predogled tudi na voljo za prenos na vaš računalnik. Stranke, ki masterizirajo celotne albume ali ep-je lahko po potrebi sporočijo še informacije kot so ISRC kode, vrstni red posnetkov in morebitni CD tekst. Masterizirane posnetke dostavimo digitalno v standardnem REDBOOK .wav formatu, če je potrebno sekvenciranje lahko tudi kot DDP datoteko ali pa na CDju po navadni pošti.